Gemeente Boarnsterhim


Brandweer op Fryske Dei Akkrum

Brandweer Boarnsterhim zoekt enthousiaste vrijwilligers Wij zijn op zoek naar jou (V/M)!
Is de titel van de wervingscampagne voor de vrijwillige Brandweer van Boarnsterhim.

Op 7 augustus 2010 staat de brandweer met brandweermaterieel en informatie in het centrum van Akkrum tijdens de Fryske Dei. Dezelfde campagne komt op 28 augustus in Grou, op het terrein van de supermarkten/Mitra aan de Stationsweg. De brandweermensen willen graag in gesprek gaan met potentiële kandidaten die voelen voor een functie bij de vrijwillige brandweer.

Brandweer Boarnsterhim is op zoek naar gemotiveerde mensen die naast hun dagelijkse taken vrijwillige brandweer willen zijn. Voor vrijwilligers betekent werken voor de brandweer âmeer dan blussen alleenâ. Het korps biedt veel mogelijkheden tot zelfontwikkeling, zoals uiteenlopende interne opleidingen. Bovendien ontvangen vrijwilligers een maandelijkse vergoeding.

De brandweer Boarnsterhim biedt hulp bij brand, stormschade en wateroverlast, maar ook bij ernstige verkeersongelukken en ongevallen met gevaarlijke stoffen. Dit wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Allemaal gemotiveerde mannen en vrouwen met verschillende (culturele) achtergronden. Bij de brandweer van Boarnsterhim is altijd plek voor flexibele, sociale mensen met pit.

Show details for De brandweer in Boarnsterhim zoekt jonge, enthousiaste mensen (M/V) met een gezonde dosis verantwoordelijkheid De brandweer in Boarnsterhim zoekt jonge, enthousiaste mensen (M/V) met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsbesef om het ...