Gemeente Den Haag

5.000 extra kaarten in verkoop voor Beatstad
05 augustus 2010

De vraag naar Beatstad kaarten 2010 blijft en dus stelt de organisatie 5.000 extra kaarten beschikbaar! De verkoop van deze allerlaatste kaarten begint zaterdag 7 augustus om 10.00 uur.

De organisatie van Beatstad Festival en de Gemeente Den Haag hebben afgelopen week met elkaar gesproken om te zien of er meer bezoekers naar het Malieveld kunnen komen. Dat is gelukt door de indeling van het feestterrein aan te passen.

Niet uitstellen

'In Den Haag leeft Beatstad, maar de algehele trend is dat men steeds later concert- en festivalkaarten koopt. Niet omdat men niet wil, maar omdat het evenement in beleving nog te ver weg is. In Den Haag en omstreken gonst het van mensen die hun kaartje nog `even' moeten halen, maar dit uitstellen tot het laatste moment. Met deze extra kaarten hoeven we deze groep muziekliefhebbers niet teleur te stellen', aldus Arwin Touw, organisator van het Beatstad Festival.

Anouk

De van oorsprong Haagse zangeres Anouk zal het Beatstad Festival op 28 augustus afsluiten met een optreden van anderhalf uur. Naast Anouk zullen ook Waylon, Caro Emerald, Di-rect en ReBelle optreden.