TROS

Hilversum, 04-08-2010

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 7 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 7 AUGUSTUS

Op zaterdag 7 augustus ontvangt Corné Klijn in TROS MUZIEKCAFÉ:

FRA FRA SOUND. In 1980 opgericht door bassist Vincent Henar. Fra Fra Sound is een Surinaams- Caribische band, die Afrikaanse, Caribische, Latijns- Amerikaanse, soul, blues en funk muziek laat samensmelten met jazzy-invloeden. Fra Fra Sound trad op in meer dan vijftig landen in Europa, het Caribische gebied, Zuid-Amerika, Azië en de Verenigde Staten.

EDWIN VAN HOEVELAAK maakt als producer liedjes voor onder anderen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Dennie Christian, Henk Wijngaard en Imca Marina. Edwin drumt, speelt gitaar en hij kan zingen. In 2007 bracht hij het nummer 'Vandaag' uit. Zijn nieuwste eigen release 'Kom bij mij' is net uit en uiteraard zingt hij deze single in TROS MUZIEKCAFÉ.

SARAH FAIRFIELD (singer/songwriter) debuteerde in 2005 met het album 'Green'. De singles 'Fly away' en 'The game' stonden wekenlang op de playlists. Sarah houdt van liedjes die ergens over gaan, die een bepaald gevoel uitdrukken en/of kleine verhaaltjes vertellen. Dit komt zeker tot uiting in haar nieuwe album: 'Dreams & Schemes & Parades'.

MAIKAL X. Michael Parkinson, de voormalige leadzanger van Postman, de best verkopende hiphop/reggae band ooit in Nederland, ging in 2009 solo. Nu is zijn debuutalbum 'Genesis' uit. De eerste single 'Here she comes' is komende zaterdag, 7 augustus, te horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl