Gemeente Utrecht

Weekend lang winterse Sport Experience in zomers Julianapark

Gratis de meest uiteenlopende sporten uitproberen: kinderen tussen de 4 en 12 jaar uit Utrecht krijgen er komend weekend op 7 en 8 augustus de kans voor, tussen 13.00 en 17.00 uur. Dan strijkt de Sport Experience Utrecht neer in het Julianapark. Deze zomereditie van de Sport Experience Utrecht staat volledig in het teken van een ander seizoen, de winter. Bobsleeën en schaatsen in de zomer dus, voor de jonge bezoekers van het sportevenement.

Naast winterse sporten zijn ook de reguliere sporten vertegenwoordigd op zaterdagmiddag 7 en zondagmiddag 8 augustus. Kinderen kunnen o.a. streetdance, taekwondo en capoeira uitproberen. Ook kunnen zij zich bij Jeugdcircus Diedom voor even een echte circusartiest wanen. Kinderen die tijdens de Sport Experience Utrecht in het Julianapark minstens vijf verschillende sporten uitproberen, maken kans op een jaar lang gratis sporten bij een Utrechtse sportvereniging.

Sport Experience Utrecht is een sportevenement dat is opgezet om Utrechters van alle leeftijden en van verschillende culturen via sport met elkaar in contact te brengen. Kinderen kunnen gratis sporten uit hun stad uitproberen en sportverenigingen krijgen de gelegenheid zich te presenteren aan mogelijke toekomstige leden.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.sportexperience.nl




Gemeente Utrecht