Politie Gelderland-Midden


Zevenaarse vrouw vermist

Publicatiedatum: 7-8-2010 10:37:50

ZEVENAAR - De politie is een onderzoek gestart naar de vermissing van de 34-jarige Gea van den Boorn uit Zevenaar. De vrouw is gisteren, vrijdag 6 augustus, voor het laatst gezien bij haar woning. Tot op heden ontbreekt van haar ieder spoor. De politie heeft op dit moment geen reden om uit te gaan van en misdrijf.

De vrouw is gisteren rond 12.00 uur in verwarde toestand weggefietst bij haar huis in Zevenaar. Daarna is zij niet meer gezien. Wel is er omstreeks 18.00 uur nog sms-contact geweest tussen haar en haar man.

Signalement
Gea is een blanke vrouw met bruin, stijl haar tot over haar schouders. Ze heeft bruine ogen. Toen ze thuis wegfietste droeg ze een wit shirt, een zwarte joggingbroek en witte gympen. De vrouw fiets op een grijs/zwarte damesfiets met fietstassen van de Gelderlander. Zij droeg een zwarte leren handtas bij zich. Op haar pols heeft de Zevenaarse een tatoeage van een vogel.

Getuigen
Getuigen die de 34-jarige vrouw hebben gezien of weten waar zij is, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie in Zevenaar via 0900-8844. Ook als men de fiets heeft aangetroffen, graag contact opnemen met de politie.