Politie Noord- en Oost Gelderland

     Eibergen - Inbraak in caravan                             

Op vrijdag 6 augustus werd ontdekt dat er was ingebroken in een caravan op een camping aan de Kerkdijk in Eibergen. Er wordt niets vermist, maar men heeft wel een enorme rommel achtergelaten.


De inbraak werd door de eigenaresse ontdekt. Er was een raam geforceerd, waarna men op zoek ging naar buit. Er wordt niets vermist, maar men heeft wel een enorme rommel achtergelaten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

     Hummelo - Fietser gewond                                  

Een 38-jarige inwoner uit Hummelo is vrijdagavond 6 augustus gewond geraakt aan zijn arm toen hij op de Rijksweg in zijn woonplaats tegen de spiegel van een auto fietste.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 19.35 uur toen de man langs een geparkeerd staande auto fietste en de spiegel raakte. Hij liep een behoorlijke bloedende wond aan zijn arm op. Een gewaarschuwde ambulance nam de man mee naar het ziekenhuis voor behandeling.

     Terborg -  Inbraak bij garagebedrijf                      
     Inbraak                                                   

In de nacht van vrijdag op zaterdag 7 augustus is er ingebroken bij een garagebedrijf aan de Laan van Wisch in Terborg. Men mist in ieder geval autosleutels.


De dieven zijn binnen gekomen via een klapraam. Hierbij hebben ze gebruik gemaakt van een rolsteiger die bij het gebouw stond. In het pand werden diverse ruimtes doorzocht en men mist in ieder geval enkele autosleutels.

     Doetinchem - jongeman negeert gebiedsontzegging           

De politie heeft zaterdag 7 augustus een 19-jarige jongeman uit de gemeente Bronckhorst aangehouden. Hij werd in de binnenstad van Doetinchem aangetroffen terwijl hij een gebiedsontzegging had en daarnaast had hij te diep in het glaasje gekeken.


Surveillerende agenten zagen de jongeman omstreeks 01.50 uur in de binnenstad. Het was hen bekend dat hij een gebiedsontzegging had. Duidelijk was ook dat hij teveel aan bachus geofferd had. Hij werd ter ontnuchtering aangehouden en ingesloten in een politiecel. In de loop van de ochtend mag hij met een proces-verbaal naar huis.