Ingezonden persbericht


Homozender OUTmusic ook via www.Radio.NL

De gaylifestyle radiozender 'OUTmusic' is vanaf zaterdag (7 augustus 2010) ook te beluisteren via de portal van Radio.NL. Het internetstation 'OUTmusic' brengt voornamelijk recente hits en bekende hits uit de jaren '90 en '00. In de avond is voornamelijk loungemuziek te horen en in het weekend Gay Classics die iedereen kan meezingen.

Naast 'OUTmusic', wat in maart 2010 officieel is gestart, is er ook een tv-zender: 'OUTTV'. Het radiostation 'OUTmusic' sluit volgens de makers goed aan bij de televisiezender 'OUTTV' en richt zich ook voornamelijk op de gay man en like-minded luisteraars.

Radio.NL heeft de themazender 'OUTmusic' toegevoegd aan de portal op het moment dat in Amsterdam de Gay Pride van start gaat. De themazender 'OUTmusic' voegt ook een nieuw en fris geluid toe aan de bestaande radiozenders op de portal.

Naast de vaste programmablokken biedt 'OUTmusic' ook een plek aan specials, zoals popdiva's, bekende dj's van beroemde gayclubs en nieuwe artiesten die de doelgroep zullen aanspreken.

DeepFM en Radio 538
OUTmusic is sinds de start de start van de nieuwe portal op Radio.NL niet de eerste radiozender met een eigen gadget player. Na Deep FM volgende diverse andere zenders, waaronder Radio 538. Op dit moment hebben 15 radiostations een eigen gadget player.

Directeur van DeepFM Vincent Bruijnes: "Vanaf het begin is het cruciaal geweest ons online te profileren waarbij Radio.NL informeel al een ideale partner is gebleken. Wij zijn zeer verheugd nu met de verbouwing van Radio.NL als eerste een showcase te presenteren".

Eigenaar van Radio.NL Martin Slijper: "We begonnen ooit een website onder de naam Radiowereld.nl, jaren later werd het Radio.NL. En sinds kort is Radio.NL een website geworden wat de meeste bezoekers verwachten, een echte radioportal.

Op de website kan de bezoeker thuis en op het werk de bekendste radiostations van Nederland makkelijk beluisteren. DeepFM was het eerste radiostation wat hier een toegevoegde waarde in zag, en leverde een prachtige gadget player. Daarna is het aanbod alleen maar gegroeid, onder andere met alle radiostations van Radio 538.

Wij willen luisteraars zoveel mogelijk service bieden. Als een radiostation een eigen player op Radio.NL heeft, kan dat veel voordelen hebben. Radiostations kunnen luisteraars dan veel informatie geven waaronder de titel van de plaat, welk programma te horen is, links naar de website van het radiostation, welke deejay te horen is of bijvoorbeeld een link naar een webshop waar de luisteraars de plaat kunnen kopen."

Kijk voor meer informatie op: www.Radio.NL
OUTmusic: www.radio.nl/outmusic
DeepFM: www.radio.nl/deepfm
Radio 538: www.radio.nl/radio538