Orange Maplewood en Dance op Geuzenpop


ENSCHEDE, 20100505 -- In de spannende finale van Plankenkoorts op 1 mei in Atak heeft Orange Maplewood de jury overtuigd en een plek veroverd op het hoofdpodium van Geuzenpop op 7 augustus. Daarnaast zijn tijdens deze avond de namen van de dance acts bekend gemaakt.

De dance acts zullen de avonden op de tentstage afsluiten en wel met de volgende acts: Black Sun Empire, The Longmen, Data Noir en Crime & Punishment.

Voor de liefhebbers van dance zullen deze DJ's geen uitleg nodig hebben. Black Sun Empire zijn DJ's uit Utrecht die het wereldwijd gemaakt hebben met hun stampende, beukende Nederlandse bassen. Samen met Noisia zijn zij één van de grootste export producten van Drum & Bass en Geuzenpop is trots deze act te verwelkomen.

The Longmen is het super intense samenwerkingsverband tussen DJ Hank Long en Dj U-man. Deze twee enthousiaste stuiterballen van dj's vonden in elkaar de ideale muzikale partner voor hun denderende back-to-back mix van indie dance en knetterende electro. Rico Neeter van Crime & Punishment heeft er maar één woord voor nodig: `Party!'.

De Enschedese helden Data Noir en Crime & Punishment hebben ook hun plek kunnen veroveren binnen het danceprogramma. Data Noir (Marc) is de absolute pionier van de Enschedese Woofur. Crime & Punishment (Rico Neeter en Gert Jan Bos) staan garant voor veel afwisseling in stijlen.

Zoals in deze bekendmaking duidelijk wordt is er naast heel veel gitaargeluid ook plaats voor Drum & Bass. De organisatie van Geuzenpop denkt hiermee de doelgroep nóg beter te bedienen van een compleet festival met diverse stijlen.

Vroege Vogel Verkoop
Nu deze 5 nieuwe acts bekend zijn gemaakt blijft de vroege vogel verkoop nog steeds van kracht! Weekendkaarten voor 20 en een zaterdagkaart voor 15 euro. Voor meer info en de vroege vogel kaarten www.geuzenpop.nl





ingezonden persbericht