Politie Zeeland


---

1446-2010 Voorkom auto-inbraak
De politie waarschuwt dagjesmensen, toeristen en strandbezoekers, die langs de Walcherse kust hun auto parkeren, alert te zijn op personen die op of in de directe omgeving van een parkeerplaats rondhangen.
Eventuele auto-inbrekers zien het als er op de parkeerplaats spullen in de kofferbak of op de achterbank van de auto worden opgeborgen. De auto wordt vervolgens opengebroken en de goederen worden weggenomen. De politie adviseert de spullen vooraf op te bergen en in niet in het volle zicht op een parkeerplaats.

1447-2010 Aanrijding bij Biervliet
Op de Middenweg bij Biervliet vond zondag rond 15.30 uur een aanrijding plaats.
Een 43-jarige Portugese automobiliste reed over de Middenweg, komende uit de richting van Biervliet. Zij kwam op het weggedeelte voor tegemoetkomend verkeer terecht. Hier ontstond tussen haar en drie tegemoetkomende weggebruikers (een 33-jarige vrouw uit Tielt (B) in een personenauto, een kampeerwagen met daarin een 49-jarige man uit Zwijndrecht en een auto bestuurd door een 46-jarige vrouw, eveneens uit Zwijndrecht) een aanrijding. De 33-jarige vrouw uit Tielt is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over letsel van de andere betrokkenen is niets bekend. Alle voertuigen raakten beschadigd.