Gemeente Cromstrijen


Parkeren tijdens Cromstrijens huttenbouwfestijn

(03-08-2010)

Volgende week is het weer zover. De Cromstrijense jeugd bouwt er flink op los tijdens het jaarlijkse huttenbouwfestijn in Klaaswaal en Numansdorp. Om alles in goede banen te leiden, geldt er in Numansdorp een aantal verkeersmaatregelen.

Parkeren in Numansdorp
De huttenbouw in Numansdorp vindt plaats op het parkeerterrein naast het gemeentehuis aan de Buttervliet. De gemeente stelt van 9 tot en met 14 augustus 2010 een tijdelijk parkeerverbod in aan de linkerzijde van de Zijplaan, gezien vanuit de Middelsluissedijk WZ. Bezoekers aan de huttenbouw mogen bij wijze van uitzondering parkeren in de berm aan de linkerkant, vanuit de Middelsluissedijk WZ, van de Zijplaan en op het parkeerterrein van het tenniscomplex.

Opening huttenbouw
Op woensdag 11 augustus om 10.00 uur opent wethouder Peter Riedijk het huttenbouwfestijn in Numansdorp. De organisatie van dit festijn ligt in handen van Stichting NU! Een dag later, donderdag 12 augustus, opent hij om 10.00 uur het festijn in Klaaswaal bij de Hoeckenisse. Stichting KANS organiseert de activiteiten in Klaaswaal.