Project Gemeente Westland


Werkzaamheden bij slag Vlugtenburg

Publicatiedatum: 03-08-2010

Ter plaatse van slag Vlugtenburg zijn er momenteel veel problemen met het zandvrij houden van het pad. Om dit probleem te kunnen oplossen gaat Rijkswaterstaat de vallei naast het pad verlagen zodat het pad weer hoger dan de vallei komt te liggen.

In de periode van 9 augustus t/m 20 augustus a.s. wordt gestart met het verwijderen van het zand langs het pad op het slag Vlugtenburg. De werkzaamheden zullen in totaal ca. 5 dagen in beslag nemen en zullen zoveel mogelijk plaatsvinden op dagen met minder mooi weer. Dit in verband met het feit dat er dan minder publiek aanwezig is op het slag. Indien noodzakelijk zullen de werkzaamheden begeleid worden door een verkeersregelaar.

Meer informatie
In verband met de uitvoering van de werkzaamheden ter plaatse kan het voorkomen dat het slag op enkele momenten niet toegankelijk is. Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat via 070-3378482. Het is helaas niet uit te sluiten dat u van de werkzaamheden enige overlast zult ondervinden. Getracht zal worden dit tot een minimum te beperken.