Gemeente Zoetermeer

Slotweek Speelmeer


`Met z'n allen naar Speelmeer'. Dat is het thema van de slotweek van Speelmeer van maandag 9 augustus tot en met vrijdag 13 augustus. In sportcentrum De Veur en het VrijeTijdsCentrum Rokkeveen kunnen kinderen iedere dag van 10.00 tot 16.00 uur meedoen aan verschillende activiteiten en workshops. Bij mooi weer zijn er waterspelen. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom.

Programma
Er is een dagelijks wisselend programma met ondermeer een stormbaan, broodjes bakken, een wigwam opzetten, een bloemstukje maken en een sjoelcompetitie. Ook zijn er vaste onderdelen die kinderen iedere dag kunnen doen zoals voetballen, voetbalboarding, levend Stratego, een theatervoorstelling en kinderdisco. Kinderen kunnen ook nog computeren, hutten bouwen en lekker
ravotten.

Zwemmen
Het naastgelegen zwembad is geopend voor een frisse duik. 's Ochtends kunnen jongere kinderen (tot 1.37 m) zwemmen. 's Middags mogen de grotere kinderen met zwemdiploma zwemmen. Grote broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes mogen als zij dat willen 's morgens met hun kleine broertje of zusje mee. 's Middags kunnen zij dan niet meer zwemmen.

Meer info
Met de bon uit het SpeelmeerPaspoort betalen kinderen voor een dag spelen EUR 1,50 in plaats van EUR 2,75. Het dagprogramma en meer informatie over de slotweek van Speelmeer staan op www.speelmeer.nl. Voor vragen kan men terecht bij de Speelmeerlijn 06-10489706 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Zoetermeer, afdeling vrijetijdsvoorzieningen en Accommodaties en Stichting Mooi e.o.