Gemeente Cromstrijen


Omroep Hoeksche Waard week in glazen huis

(04-08-2010)

Omroep Hoeksche Waard organiseert van maandag 9 tot en met vrijdagavond 13 augustus de tweede editie van Het Glazen Huis. In samenwerking met de Feestweek 's-Gravendeel laten drie DJ's zich opsluiten voor het goede doel. De hele week draaien zij tegen vergoeding de favoriete muziek van de luisteraars. Dat kan via de brievenbus bij het Glazen Huis in 's-Gravendeel of via SMS.

Op deze manier wil Omroep Hoeksche Waard zoveel mogelijk geld ophalen voor Villa Pardoes. Het speciale doel dit jaar is een buitenverblijf te realiseren in de tuin van Villa Pardoes, zodat gezinnen met mooi en slecht weer buiten kunnen zijn. Dit buitenverblijf heeft nog geen naam. Alle creatieve namen kunnen tijdens de feestweek ingeleverd worden.

TV HW maakt reportages in en rond het Glazen Huis. De reportages kunt u zien op TV Hoeksche Waard (kanaal 67 van uw kabelnet). Uiteraard houden de verslaggevers van radio en tv u continu op de hoogte van alle activiteiten in en rond het Glazen Huis. Bijvoorbeeld van het 'Rondje Hoeksche Waard' . Dat is een estafettekoers van ruim 100 uur over het eiland. Stem tijdens de feestweek af op Radio en TV Hoeksche Waard en mis geen minuut.

Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar een gratis vakantieweek aan. De kinderen komen uit Nederland en Vlaanderen. Ouders, opa en oma, broertjes en zusjes (tot 6 personen) gaan natuurlijk mee, anders is het geen vakantie. Villa Pardoes is gericht op ontspanning, plezier maken en genieten voor het hele gezin. Even geen gedokter of ziekenhuisbezoek, alleen maar lol maken in pretparken, zwembaden, musea, bioscopen en dierentuinen.

Steun Villa Pardoes en vraag tijdens de feestweek uw muziek aan bij Radio Hoeksche Waard, kom naar het Glazen Huis of SMS: start (spatie) 960 (spatie) en dan uw bericht naar 1008. Dat kost 1,50 euro per bericht. Alle informatie over de feestweek staat op: www.feestweek.info

Bron: persbericht Omroep Hoeksche Waard