Gemeente Binnenmaas

N 217 bij Maasdam sinds 5 augustus weer open

De N 217 tussen de N 491 (Trambaan) en de rotonde Sportlaan in Maasdam is na donderdag 5 augustus 17.00 uur weer open gesteld voor alle verkeer. De provincie Zuid-Holland heeft het groot onderhoud aan dit wegvak afgerond. De omleidingsborden worden vrijdag 6 augustus weggehaald.

De werkzaamheden maken onderdeel uit van het groot onderhoud aan de N 217 van de HSL-tunnel tot de Reedijk (N 489). Eind september volgen de werkzaamheden aan het deel tussen de rotonde Sportlaan en de Reedijk (N 489). Om de overlast te beperken is gekozen voor weekend- en nachtafsluitingen.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden en planning is te vinden op www.n217.nl. Daarnaast biedt de provincie een gratis sms-dienst aan voor actuele ontwikkelingen rond de N217, zoals de afsluiting of opening van een wegvak. Sms PZH N217 AAN naar 1008 om u aan te melden of ga naar www.smsdienstzuid-holland.nl/N217/.

De provincie Zuid-Holland werkt aan goede en veilige provinciale wegen. Groot onderhoud wordt steeds trajectsgewijs over de volle breedte van de weg uitgevoerd. Rijbaanbreedte en belijning worden zodanig aangepast dat zij voldoen aan de eisen van Duurzaam Veilig. De provincie stemt periode en fasering van de werkzaamheden vooraf met alle betrokkenen af. Na de werkzaamheden is de weg in principe zes jaar onderhoudsvrij. Hoewel overlast voor weggebruikers en omwonenden onvermijdelijk is, blijft deze zo beperkt mogelijk.

Dit is een persbericht van de provincie Zuid-Holland