Gemeente IJsselstein


Vrijwilligersprijs

Vrijwillige inzet moet worden gekoesterd en verdient erkenning en complimenten! Daarom wordt ook dit jaar de Vrijwilligersprijs uitgereikt. Tot 1 oktober aanstaande kunt u kandidaten voordragen voor de Ijsselsteinse Vrijwilligersprijs 2010. Met deze vrijwilligersprijs wil het college haar waardering onderstrepen voor het vele werk dat vrijwilligers belangeloos verrichten voor de Ijsselsteinse samenleving. De prijs bestaat onder meer uit een sculptuur gemaakt door kunstenaar Dick Versluis en zal worden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 5 november 2010.

Tijdens deze bijeenkomst zal ook een aanmoedigingsprijs worden uitgereikt, die bedoeld is voor een jonge vrijwilliger die zich sinds korte tijd actief inzet in uw organisatie of voor een kortdurend vrijwilligersproject. Ook aan deze uitreiking is een leuke prijs verbonden.

U kunt uw kandidaat voordragen via bijgesloten formulier. Dit formulier kunt u inleveren bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk Ijsselstein: Mr. Abbink Spainkstraat 36, 3401 ZH Ijsselstein. Dit formulier kunt u ook vinden op de website van het Steunpunt Vrijwilligerswerk (www.vwij.nl).

De selectiecommissie, bestaande uit verschillende vertegenwoordigers van Ijsselsteinse (vrijwilligers) organisaties en de winnaar van vorig jaar, zien uw aanmelding graag tegemoet. Let op: dit is dé kans om een van uw vrijwilligers in het zonnetje te zetten!