Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 27 juli 2010
ZOMERSTORING TERUG BIJ BNN OP RADIO 1

Sophie en Willemijn

SOPHIE HILBRAND EN WILLEMIJN VEENHOVEN IN GESPREK MET ONDERMEER RONALD PLASTERK, WILMA NANNINGA EN JAN MULDER

Politici, voetbalanalisten, tv-presentatoren, een radio-dj, een roddelkoningin én een hoofdredacteur. Deze zomer schuiven er weer heel wat interessante gasten aan in het BNN-radioprogramma Zomerstoring. Sophie Hilbrand en Willemijn Veenhoven ontvangen Frits Wester, Ronald Plasterk, Frits Sissing, Wilma Nanninga, Cilly Dartell, Michiel Bicker Caarten, Johan Derksen, Rob Stenders en Jan Mulder in de studio voor een goed gesprek. Van maandag 9 tot en met vrijdag 20 augustus staat Zomerstoring van 20.00 tot 21.00 uur op het programma van Radio 1, met aansluitend de reguliere uitzending van BNN Today.

In Zomerstoring worden deze zomer zeer uiteenlopende gasten geïnterviewd. Dit jaar gebeurt dat beurtelings door BNN'ers Willemijn Veenhoven en Sophie Hilbrand. Willemijn heeft er zin in: 'Frits Wester, Johan Derksen en Rob Stenders. Ferme jongens, stoere knapen. Geweldig om dit soort mannen eindelijk 's het hemd van het lijf te vragen!'. 'Zomerstoring blijft een te gek programma om te doen. Voorheen waren het alleen gasten uit de media die ik een uur aan de tand mocht voelen, nu zijn het ook politici en zelfs voetbalanalisten. Benieuwd wat daar uit komt als het eens niet over de opstelling gaat,' aldus Sophie.

Zomerstoring is van maandag 9 augustus t/m vrijdag 20 augustus dagelijksvan 20.00 tot 21.00 uur te horen bij BNN Today. Dit programma is elke werkdag tussen 20.00 en 22.00 uur te horen op Radio 1.

----------