Ingezonden persbericht

Utrecht, 9 augustus 2010

Wie scoort de titel 'Ultieme Feyenoord fan 2010 - 2011'?

Wie is Feyenoorder in hart en nieren en scoort de meeste punten? ASR Verzekeringen zoekt dé ultieme Feyenoord fan van het seizoen 2010 - 2011. Met de aftrap van de eerste seizoenswedstrijd van Feyenoord zondag, kan nu iedere Feyenoord fan via Hyves zijn of haar trouw aan de club bewijzen. De eindstrijd om de titel vindt plaats in het najaar tijdens een van de thuiswedstrijden van Feyenoord.

Om door te dringen tot de eindstrijd kunnen de fans tot en met zondag 10 oktober 2010 het tegen elkaar opnemen in drie verschillende wedstrijdonderdelen op Hyves. Het doel tijdens deze groepsfase is om zoveel mogelijk punten te scoren. Elke deelnemer maakt hiermee kans om zich eervol een jaar lang dé ultieme Feyenoord fan van het seizoen 2010-2011 te mogen noemen. Naast de titel is de kampioen uitgenodigd om samen met elf vrienden geheel verzorgd vanuit de skybox een thuiswedstrijd van Feyenoord te bekijken.

De groepsfase
Het eerste wedstrijdonderdeel op Hyves draait om kennis en behendigheid. Voor iedere goed beantwoorde vraag over de club krijgt de speler een bal die hij in het doel moet schieten. Hoe sneller de vraag wordt beantwoord en hoe fraaier de goal, hoe hoger de score. In het tweede onderdeel strijden de spelers om het mooiste persoonlijke Feyenoord moment. Ze kunnen de foto van hun ultieme moment op de eigen Hyves-pagina uploaden. Hoe meer stemmen de spelers van hun Hyves-vrienden krijgen, hoe meer punten ze verdienen. Voor het laatste onderdeel krijgen de spelers punten wanneer zijn hun eigen Hyves-pagina voorzien van een Feyenoord design.

De finale
De drie spelers die in de groepsfase de meeste punten hebben gescoord, gaan door naar de finale. Deze vindt plaats tijdens een van de thuiswedstrijden van Feyenoord aankomend najaar. De finalisten gaan de strijd met elkaar aan door penalty's te schieten tegen een van de keepers van Feyenoord. De finalist met de meeste doelpunten mag zich de winnaar noemen en wordt vervolgens gehuldigd als dé ultieme Feyenoord fan van het seizoen 2010-2011.

Ook de spelers die de groepsfase niet overleven, hoeven niet met lege handen naar huis. Zij maken kans op een gesigneerde Feyenoord fiets of op een van de andere prijzen, waaronder fietsen, kaartjes voor thuiswedstrijden en ASR/Feyenoord voetballen.

Meedoen?
ASR Verzekeringen heeft een speciale Hyves-pagina ingericht voor de verkiezing: http://hyves.nl/actie/FeyenoordChallenge. Daar is ook de clip te vinden die is opgenomen tijdens de Open Dag van Feyenoord op 10 juli 2010. Fans konden die dag op een speciaal podium geheel op eigen wijze het clublied 'Hand in hand' zingen.

Beeldmateriaal

Kleine Feyenoord fan zingt uit volle borst 'Hand in hand' tijdens de Open Dag van Feyenoord.

Bovenstaande afbeelding is via deze link in hoge resolutie te downloaden.

ASR Verzekeringen
De geschiedenis van ASR Verzekeringen gaat terug tot 1720 toen één van haar voorgangers werd opgericht. Zij kent dus een eeuwenlange traditie in verzekeren. ASR Verzekeringen biedt particulieren en bedrijven via onafhankelijke adviseurs een compleet assortiment verzekeringen en financiële producten op het gebied van schade, inkomen, leven, hypotheken en pensioenen. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland, een van de grootste verzekeraars in Nederland. Meer informatie op www.asrverzekeringen.nl.


Ingezonden persbericht