Ingezonden persbericht


LEVI VAN KEMPEN PRESENTATOR DISNEY XD

Hilversum , 9 augustus 2010

Acteur Levi van Kempen is het nieuwe gezicht van Disney XD. De afgelopen maand was de nieuwste tv-zender op zoek naar een stoere sportieve presentator en dat is gelukt! Vanaf vandaag is Levi te zien op de zender.

Levi is geen onbekende bij The Walt Disney Company, want hij spreekt diverse series en films in. Zo is hij te horen in de nieuwe Disney XD serie Beyblade en is hij de stem van Jackie Chan. Maar ook in Camp Rock 2 en High School Musical is Levi te horen. Vanaf nu is Levi dus ook te zien! Hij zal diverse programma's presenteren waaronder Cluebie en daarnaast is hij het nieuwe gezicht van Disney XD waardoor hij in diverse spots, promo's en lokale programma's te zien is.

Levi van Kempen: 'Ik vind het heel erg leuk om het gezicht te worden van Disney XD. Ik ben opgegroeid met Disney en nu kunnen we iets voor elkaar betekenen! Er is wederzijds enthousiasme en dat is nodig om het Disney-gevoel te kunnen uitstralen. Dit zal men terug gaan zien in mijn toekomstige werkzaamheden. Kortom: ik heb er heel veel zin in!' Naast zijn werkzaamheden voor Disney XD is Levi op dit moment druk met opnames voor de nieuwe film van Steven de Jong 'Penny's Shadow' die in de zomer van 2011 in premiere gaat.

Bijna 1000 mensen, zowel bekend als onbekend, reageerden op de oproep op het nieuwe gezicht van Disney XD te worden. Na een zware screening is de keuze uiteindelijk op Levi gevallen. Daan van Leeuwen, Programma-directeur van Disney Channels Benelux: ' Ik ben erg blij met de komst van Levi als het gezicht van Disney XD. Hij is een jong talent, sportief en heeft laten zien erg goed met kinderen om te kunnen gaan. Precies datgene wat we zoeken'.

Disney XD is dé televisiezender voor stoere jongens en meiden van 6 tot 14 jaar. Het station daagt kids uit en neemt hen mee in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. En alles met een grote dosis humor. Kortom: Disney XD is fun! De televisiezender is sinds 1 januari dagelijks te zien van 06.00 's ochtends tot 18.00 's avonds en digitaal 24 uur te ontvangen via UPC op kanaal 503.