Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl


Amersfoort, dinsdag 6 juli 2010

REAAL NATIONALE JEUGD KAMPIOENSCHAPPEN IN HILLEGOM

Maandag 9 tot en met zaterdag 14 augustus staat de Hillegomse Tennisclub in het teken van de REAAL Nationale Jeugd Kampioenschappen (REAAL NJK). De beste Nederlandse tennissers in de leeftijd tot en met 12, 14, 16 en 18 jaar strijden die week om de felbegeerde nationale titel.

Deelnemersveld
Het deelnemersveld bestaat uit talentvolle jongens en meisjes in het juniorentennis. Ze zijn de toekomstige vertegenwoordigers van het Nederlandse tennis. Op de lijst van winnaars van de voorgaande jaren staan namen van spelers die veel bereikt hebben in het tennis, zoals bijvoorbeeld Richard Krajicek, Sjeng Schalken, Raemon Sluiter en Brenda Schultz McCarthy. Maar ook nieuwe toptalenten zoals Thiemo de Bakker, Robin Haase en Arantxa Rus horen bij de winnaars van voorgaande edities van dit evenement. In totaal komen ruim 380 tennissers in actie tijdens de REAAL NJK. Eind juli wordt het volledige deelnemersveld bekend gemaakt.

Extra informatie
De wedstrijden beginnen op alle dagen rond 09.00 uur. De halve finales worden vrijdag 13 augustus gespeeld, de finales zijn op zaterdag 14 augustus 2010. Alle wedstrijden worden gespeeld op de tennisbanen van de Hillegomse Tennisclub. De toegang tot alle wedstrijden is op alle dagen gratis. Hier leest u meer informatie over de REAAL NJK.

Adresgegevens Hillegomse Tennisclub
Sportpark De Zanderij
Stationsweg 31
2182 BA Hillegom


----------