Persbericht

NorthgateArinso stelt Wim Valstar aan als Directeur Sales & Marketing Nederland

Nieuwegein, 9 augustus 2010 - NorthgateArinso, wereldwijd aanbieder van HR-diensten en -software, heeft Wim Valstar aangesteld als Directeur Sales & Marketing Nederland. Valstar is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen NorthgateArinso Nederland op het gebied van marketing, communicatie en sales- en account management. Met deze aanstelling werkt NorthgateArinso verder aan de positionering van de organisatie in de markt.

Valstar werkt sinds augustus 2004 voor NorthgateArinso. Eerst in de functie van Unit Manager SAP HCM, later als Sales Director. Hiervoor werkte hij als Sales Manager bij het toenmalige Arinso International. Eerder bekleedde Valstar diverse sales en marketing-functies binnen Raet.

"Door mijn uitgebreide ervaring met sales en marketing, is deze functie een mooie, passende loopbaanstap voor mij. NorthgateArinso heb ik de afgelopen jaren leren kennen als een ontzettend ambitieuze HR & Payroll-dienstverlener die zowel in Nederland als wereldwijd gestaag aan het groeien is. Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om een verdere bijdrage aan deze groei te leveren", zegt Wim Valstar.