Gemeente Lochem


Gemeentegids Lochem deze week op de mat

De komende week wordt de nieuwe gemeentegids 2010-2011 huis aan huis verspreid. Dit jaar wat later dan u gewend bent omdat wij ook de informatie over de nieuwe gemeenteraad en het college van B&W in de gids wilden opnemen.

Ook bij publieksbalies
Als u de gemeentegids niet heeft ontvangen dan kunt u deze ophalen bij de publieksbalies in Lochem en Gorssel. Ook als u een Nee/Nee-sticker op uw brievenbus heeft, kunt u van deze mogelijkheid gebruik maken.

Actuele informatie over de gemeente
De gemeentegids van 2010-2011 biedt weer een actueel en compleet overzicht van alle belangrijke informatie over de gemeente Lochem. Het gaat om informatie over de diensten en producten waarvoor u bij de gemeente terecht kunt. U vindt ook informatie over de gemeentelijke organisatie en het bestuur. Verder bevat de gids een overzicht van verenigingen, instellingen en organisaties in de gemeente.

Opmerkingen of wijzigingen?
Als u vragen of opmerkingen hebt over de nieuwe gemeentegids, dan horen wij die graag. U kunt daarvoor contact opnemen met Hetty Vaatstra, telefoon (0573) 28 92 22 begin_of_the_skype_highlighting (0573) 28 92 22 end_of_the_skype_highlighting of mailen naar h.vaatstra@lochem.nl.

Wijzigingen of correcties kunt u op verschillende wijze aanmelden:
* via het mutatieformulier in de gids of op internet www.lochem.smartmap.nl.
* mailen naar: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Lochem)
* telefonisch: (0223) 673010 begin_of_the_skype_highlighting (0223) 673010 end_of_the_skype_highlighting (redactie Akse Media)
* schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Lochem) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.