Politie Gelderland-Zuid

Onder invloed van drugs schade gereden

Nijmegen, 11-08-2010 o Dinsdagavond omstreeks 23.15 uur is een 35-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Hij wordt verdacht van het doorrijden na aanrijding.

De Nijmegenaar had met zijn bestelbus twee geparkeerde autos geraakt op de Molenweg. Dit was gezien door mensen. Ook was de identiteit van de bestelbus bekend. Agenten troffen de bestelbus bij een tankstation op de Energieweg aan. Toeval wil dat de bestuurder van deze bus, de latere verdachte, even voor zijn aanhouding nog door agenten was aangesproken op zijn kapotte achterverlichting. Hij zou dit in orde maken bij het tankstation.

De bus bleek bij nader onderzoek ook verse schade te hebben. De bestuurder was zich van geen kwaad bewust en had de schade ook nog niet eerder opgemerkt. De agenten lieten hem blazen maar de blaastest wees uit dat hij niet had gedronken. De bestuurder werd wel aangehouden in verband met het doorrijden na aanrijding. Op het politiebureau verklaarde hij drugs te hebben gebruikt. De schade zal op hem worden verhaald en de politie maakte proces-verbaal op. (14)

Laatst gewijzigd 11-08-2010 9:48 | © Regio Gelderland-Zuid |