STRATO Sitebuilder "LivePages" in een nieuwe look and feel 11/08/2010 10:24

PR Newswire

BERLIJN, August 11, 2010 /PRNewswire/ --

- Nu nog eenvoudiger te bedienen / foto's professioneel presenteren

STRATO heeft haar populaire sitebuilder "LivePages" in een
nieuw jasje gestoken. De vernieuwe STRATO Sitebuilder is nu nog overzichtelijker en eenvoudiger te bedienen. Dankzij de vernieuwde oppervlakte, kunnen STRATO klanten nu nog makkelijker een professionele privé- of zakelijke website in elkaar klikken. Met de nieuwe interface naar het STRATO Mediacenter is het bovendien per direct mogelijk, om met één muisklik enkele fotoalbums, of de gehele fotosite op de sitebuilder-website te laten zien. De vernieuwe sitebuilder kan op http://www.livepages.nl gratis en geheel vrijblijvend getest worden.

Wat betreft de gebruiksvriendelijkheid blijft STRATO LivePages trouw aan haar beproefde en gestructureerde opbouw. Zo is het mogelijk om in vijf eenvoudige stappen een professionele website in elkaar te klikken: 1. Thema van de website kiezen, 2. design kiezen, 3. indeling vastleggen, 4. content bewerken en 5. website publiceren. Een verbeterde gebruikersinterface , nieuwe grafische elementen en een overzichtelijkere startpagina, maken de sitebuilder nu nog gebruiksvriendelijker. STRATO klanten vinden per direct alle informatie over het maken van een website op hun startpagina. Belangrijke data zoals de laatste publicatie, het aantal gepubliceerde pagina's, het aantal bezoekers en informatie over commentaren in het gastenboek maken het navigeren door de sitebuilder nu nog gemakkelijker.

Bovendien is het nu nog eenvoudiger om foto's op de eigen
website te publiceren. Klanten die een homepage-pakket met mediacenter hebben, kunnen per direct enkele fotoalbums of de gehele fotosite op hun website laten zien. Het is mogelijk om foto's via e-mail naar het mediacenter te sturen en meteen te publiceren. Bovendien is het mogelijk om de foto's door bezoekers te laten waarderen, de plaats van de opname op GoogleMaps te laten zien of de foto's in een diashow te presenteren.

Ook het gerenommeerde Duitse pc-magazine ComputerBILD heeft de continue verbetering van de populaire sitebuilder opgemerkt: LivePages werd in een sitebuildertest in de augustus-uitgave als winnaar bekroond.

Over STRATO: STRATO is de op één na grootste aanbieder van webspace en webapplicaties in Europa. Onder meer biedt STRATO all-in-homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers en professionele webshops. STRATO heeft meer dan 1,4 miljoen klantencontracten in zes landen en host meer dan 4 miljoen domeinen in twee eigen TÜV-gecertificeerde, klimaatneutrale datacenters. STRATO is een dochter van Deutsche Telekom.

Perscontact: Regine Schloesser, International Public Relations Manager, tel.: +49-30-886-15-266, e-mail: pers@strato.nl, http://www.strato.nl Perscontact: Regine Schloesser, International Public Relations Manager, tel.: +49-30-886-15-266, e-mail: pers@strato.nl






-