Politie Utrecht

persberichten Rijn & Venen, 11.25 uur

Utrecht, 11-08-2010

Tasjesroof

WOERDEN De politie zoekt getuigen van een tasjesroof. In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 augustus fietste een 18-jarige vrouw rond 03.15 uur in het fietstunneltje bij het station. Op het fietspad stonden vier mannen die haar tegenhielden. Een van hen sloeg haar in het gezicht en pakte haar tas af. Daarna renden de mannen weg in de richting van het Stationsplein-zuid. De politie zoekt getuigen van deze tasjesroof. Het signalement van de man die de vrouw sloeg is als volgt: 20 25 jaar oud, donkere huidskleur, ongeveer 1.80 tot 2.00 meter lang, fors postuur. Deze man had meerder gouden tanden en droeg een donkerkleurige pet. De andere mannen waren een stuk kleiner dan de eerste man met een licht getinte huidskleur.

Heeft u informatie die kan leiden naar de daders van deze tasjesroof, belt u dan met de politie Woerden via 0900-8844. Anonieme tips kunt u doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Winkelinbraak

MAARSSEN De politie is een onderzoek gestart naar een winkelinbraak aan de Dr. Plesmanlaan. In de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 augustus rond 03.15 uur belde een getuige dat er werd ingebroken in een supermarkt. Twee personen vernielden de deur van de winkel en gingen er vervolgens op een scooter vandoor in de richting van het Zandpad. De politie zoekt getuigen die de twee jongens vlak voor of na de inbraak gezien hebben. Informatie kunt u doorgeven aan de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Toezicht

MAARSSEN Naar aanleiding van klachten heeft de politie extra gesurveilleerd op scooter,- en jeugdoverlast in de wijken Duivenkamp, Reigerskamp en Fazantenkamp. Zeven jongeren hebben een proces-verbaal gehad voor het drinken van alcohol op straat, afval weggooien en te hard rijden op een scooter. Daarnaast zijn vijf minderjarige jongeren zijn doorverwezen naar HALT voor het drinken van alcohol.