Senternovem

11-08-2010 |

Subsidieaanvraag voor maritieme innovatieprojecten via ELoket

Agentschap NL maakt het aanvragen van subsidies nu nog makkelijker via ELoket. Het ELoket is het elektronische loket voor het digitaal afnemen van diensten van Agentschap NL. Vanaf 11 augustus 2010 is het mogelijk om maritieme innovatieprojecten elektronisch in te dienen.

Maritiem Innovatieprogramma
Het Maritieme innovatieprogramma (MIP) heeft als doel dat bedrijven en kennisinstellingen in de offshore en maritieme maakindustrie de toonaangevende positie van Nederland in maritieme sector behouden en versterken. Dit wil het programma bereiken met onderscheidende technologieën en een concurrerende prijs/kwaliteit-verhouding die gebaseerd is op hoogwaardige kennis en hechte samenwerking in het maritieme cluster, rekening houdend met de maatschappelijke randvoorwaarden. De tender voor maritieme innovatieprojecten sluit op 13 september om 17.00 uur. Meer informatie over de regeling vindt u op www.agentschapnl.nl/maritiem.

Projecten
De afgelopen jaren zijn er tal van projecten binnen het Maritiem Innovatieprogramma gestart. Voorbeelden van innovatieprojecten zijn de ontwikkeling van een diepzuiginstallatie voor het opzuigen van zand van extreme dieptes en de ontwikkeling van een LNG transfersysteem.

Aanvraag via ELoket
Het ELoket is het elektronische loket voor het digitaal afnemen van diensten van Agentschap NL. In het ELoket staan verschillende digitale formulieren om aanvragen elektronisch in te dienen. Ook kunt u bijvoorbeeld adresgegevens bijgehouden, bepaalde autorisaties regelen, en aanvragen doorsturen naar partners. Meer informatie over het ELoket op www.agentschapnl.nl/eloket.

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen over het indienen van maritieme innovatieprojecten via het eLoket kunt u contact opnemen met het secretariaat van deze regeling, telefoon (088) 602 51 14 of via maritiem@agentschapnl.nl.
Wijzigingsdatum |

11-08-2010