FloraHolland


Brochure `Special Products 2010-2011' verkrijgbaar

FLORAHOLLAND (11 augustus 2010) - De brochure `Special Products 2010-2011' is vanaf nu verkrijgbaar voor kopers die klant zijn bij FloraHolland. Het team `Special Products' van FloraHolland Connect is gespecialiseerd in producten met toegevoegde waarde, snijbloemconcepten en het vermarkten van o.a. Anthurium en Cymbidium. Net als andere jaren hebben zij, in samenwerking met een aantal aanvoerders, een brochure samengesteld. Daarnaast is het aanbod te vinden in de catalogus van PlantConnect.nl.

Inkopers en verkopers krijgen met de brochure `Special Products 2010-2011' een goed overzicht van beschikbare kant-en-klare producten en concepten. Het gaat om producten met toegevoegde waarde die zijn afgestemd op de wensen van de klant. De producten zijn onder andere verkrijgbaar in displaydozen, emmers, voorzien van stickers of bijvoorbeeld in het thema van feestdagen. Niet alleen het aanbod rondom de feestdagen is in de brochure opgenomen, ook voor speciale acties kan de koper bij FloraHolland Connect Special Products terecht. Het gehele assortiment uit de brochure is ook opgenomen in de catalogus van PlantConnect.nl. Kopers kunnen dit aanbod op www.PlantConnect.nl vinden onder aanvoerdernummer 26016-Connect Special Products.

Meer informatie
De brochure is sinds deze maand verkrijgbaar bij de recepties van FloraHolland Connect in Aalsmeer en Naaldwijk. U kunt de brochure ook bestellen bij het Team Special Products. Dit kan via een e-mail naar specialproducts@floraholland.nl. Uiteraard bent u van harte welkom op de FloraHolland Autumn Fair die op 8 en 9 september in Naaldwijk georganiseerd wordt. In de stand laat het team van `Special Products' u een greep uit het assortiment zien, dus dat is sowieso een bezoekje waard.