Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Partake Consulting wint 'Oracle Partner Award 2010'

Utrecht, 11 augustus 2010 - Partake Consulting heeft een Oracle Partner Award 2010 gewonnen in de categorie 'Mid Market Applications'. Oracle reikt elk jaar een award uit aan partners die boven verwachting hebben gepresteerd tijdens de afgelopen 12 maanden.

De award werd uitgereikt door Coen Bos, Senior Sales Director Applications van Oracle aan Berry Diepeveen, Managing Director van Partake Consulting, tijdens Oracle's jaarlijkse Partner Netwerk Evenement in de Amsterdam Arena. Met deze award, prijst Oracle het uitstekende werk dat Partake Consulting heeft verricht op het gebied van prestatiemanagement en managementinformatie. Coen Bos prees de specifieke investeringen die Partake Consulting heeft gedaan in het 'General Business' segment.

Berry Diepeveen: 'Het is een grote eer deze prijs van Oracle te mogen ontvangen. Dit is de tweede achtereenvolgende award die we krijgen van Oracle en het geeft nogmaals aan hoe sterk de combinatie is tussen Oracle en Partake Consulting op het gebied van Enterprise Performance Management en Business Intelligence.'

Over Partake Consulting
Partake Consulting is marktleider op het gebied van Enterprise Performance Management en Business Intelligence. Partake Consulting is al meer dan 10 jaar een expert in het implementeren van financiële consolidatie-, planning- en management rapportage-systemen. Het aanbod van Partake Consulting omvat alles wat u nodig heeft: consulting & adviesservices, softwareverkoop, gecertificeerde Oracle trainingen, Europees support center en IT infrastructuur. Partake Consulting heeft kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Duitsland.

Noot voor de redactie,