Ingezonden persbericht



---



Persinfo
j
11 augustus 2010

Dremel daagt je uit: word de beste F1-monteur van 2010!

Iedereen F1-monteur: bouw je eigen houten racewagen Winnaar Formula Dremel Challenge 2010 naar GP 2011 in Groot-Brittannië

Formula Dremel Challenge 2010
Samen met Formido organiseert Dremel ook dit jaar weer de Formula Dremel Challenge, een wedstrijd waarbij je je eigen racewagen creëert uit een blok hout. De deelnemers met de mooiste bolides beleven een spectaculaire finale op het Circuit van Zandvoort en de winnaar gaat naar huis met twee kaarten voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië 2011! Inschrijven kan tot 31 augustus 2010, via www.formido.nl/fdc.

Bouw je eigen racewagen
Bij Formido vind je de Formula Dremel Challenge startkit, met daarin een blok modelleerhout, 4 wielen + assen en 18 Dremel accessoires. Deze kit is gratis bij aankoop van een Dremel multitool, en los verkrijgbaar voor slechts 4,95. Dat je hier prachtige racewagens mee kunt maken, blijkt wel uit de inzendingen van vorig jaar!

Kijk voor meer informatie over de Formula Dremel Challenge op de website van Dremel: www.dremel.com. Voor de deelnemende Formido vestigingen kijkt u op www.formido.nl.

Over Dremel
In 1932 richtte A.J. Dremel, de uitvinder van de eerste multitool ter wereld, Dremel op. Vandaag de dag is ons basisproduct de multitool, een polyvalent en snel motorblok waarop meer dan 150 accessoires en hulpstukken van Dremel kunnen worden aangesloten. De producten van DREMEL maken ingewikkelde en precieze klussen gemakkelijk. Dremel maakt deel uit van de Bosch Groep die vertegenwoordigd is in een vijftigtal landen over de hele wereld.