Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BSB België sluit zich aan bij het Open Text partner program for SAP Competence

Hoofddorp/Louvain-la-Neuve - 11 augustus 2010 - BSB België, een Europese leverancier van IT-diensten en uitgever van softwarepakketten voor de financiële sector, is toegetreden tot het partner program for SAP Competence van Open TextTM Corporation, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen. BSB is gespecialiseerd in de implementatie van SAP Software en is door deze toetreding in staat om SAP Invoice Management van Open Text in te zetten binnen organisaties en industrieën die behoefte hebben aan betere controle en het verhogen van de efficiëntie bij het verwerken van inkomende facturen.

De Europese BSB groep is hoofdzakelijk actief in België, Frankrijk, Ierland en Luxemburg en is al tien jaar lang een erkend SAP Services Partner en SAP Channel Partner. Dit betekent dat de SAP-consultants bij BSB beschikken over uitgebreide knowhow en de SAP-software rechtstreeks kunnen implementeren bij al hun klanten. BSB is actief binnen verschillende marktsectoren zoals banken, verzekeringen, nutsbedrijven, holdings, industrie & diensten, openbare sectoren en distributeurs. Al hun klanten hebben te maken met de verwerking van grote hoeveelheden facturen, wat erg tijdrovend is. Met het gebruik van SAP Invoice Management van Open Text worden deze factureringsprocessen geautomatiseerd, geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Dit bespaart veel tijd, zorgt voor een betere kwaliteit en garandeert meer zekerheid.

Frederic Fabrique, SAP sales manager bij BSB: "De technieken zijn inmiddels zo ver ontwikkeld, dat wij merkten dat de markt er klaar voor is om alle facturering te digitaliseren. Wij hebben al veel bedrijven zien werken met digitale facturen en de voordelen zijn overduidelijk. De kosten per factuur zijn lager, het percentage op tijd betaalde facturen is hoger en er kan beter worden geprofiteerd van betalingskortingen. Door toe te treden tot het partner program for SAP Competence van Open TextTM, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun volledige financiële supply chain te optimaliseren op basis van SAP Invoice Management van Open Text."

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van Open Text, ziet de samenwerking met BSB België vol vertrouwen tegemoet: "Al tien jaar lang is BSB een erkend SAP Services Partner en SAP Channel Partner en in die tijd heeft BSB heel veel ervaring op gedaan in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP workflow. BSB is een partij die IT-oplossingen tot stand laat komen door een strikte werkmethode die efficiëntie, kwaliteit en flexibiliteit garandeert. Kortom een zeer waardevolle implementatiepartner!"

Open Text International BV - Zuidtoren, Taurusavenue 15, 2132 LS Hoofddorp; Telefoon: +31 (0)23 5652333

BSB België, Avenue Athéna 2, B-1348 Louvain-la-Neuve, Telefoon: +32(0)10 48 34 80

Over BSB
BSB is een Europese groep gecreëerd in 1995, met het hoofdkantoor in Louvain-La-Neuve (België). Sinds 2008 is BSB genoteerd op Alternext van Euronext. In 1996 kwam er een eerste filiaal bij in het Groothertogdom Luxemburg (Luxemburg), wat in 2001 werd gevolgd door een filiaal in Frankrijk (Parijs). Het filiaal in Ierland werd geopend in 2009. De BSB-teams zijn zowel actief op deze 3 markten als in de rest van Europa (in het kader van plaatselijke projecten). Met zijn 252 consultants - vakexperts en ontwikkelaars van topniveau - heeft BSB een knowhow ontwikkeld die alom wordt erkend en die wordt ondersteund door sterke waarden. Deze waarden vormen tevens een kwaliteitsgarantie naar de klant toe. Klantservice is dan ook de kernactiviteit, waarbij een flexibele en reactieve aanpak hoog in het vaandel wordt gevoerd en er aandachtig geluisterd wordt naar de behoeftes van de markt. Meer informatie is te vinden op: www.bsb.com Over Open Text
Open Text, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. Open Text beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com