GSI Commerce breidt uit naar Azië en benoemt Vice President voor Japan en Azië-Pacific

Nieuw geopend kantoor gevestigd in Tokyo versterkt door benoeming van Kaoru Nakashima

KING OF PRUSSIA, Pa.--(BUSINESS WIRE)-- 20100811 --

GSI Commerce Inc. (Nasdaq: GSIC), een toonaangevende leverancier van e-commerce en interactieve marketingoplossingen, heeft vandaag de opening van haar kantoor in Tokyo, Japan aangekondigd en Kaoru Nakashima benoemd als vice-president van Japan en Azië-Pacific.

Nakashima zal het Japanse kantoor openen en de activiteiten voor de bestaande klantverplichtingen van het bedrijf leiden in Azië-Pacific, alsmede de ontwikkeling van nieuwe klanten. Hij zal hen adviseren over alle aspecten van hun e-commerce en multi-channel activiteiten en merkgedreven bedrijfsplannen ontwikkelen om de verkoop te maximaliseren en de loyaliteit van klanten in alle kanalen te stimuleren. Sinds de aankondiging van een internationaal gericht groei-initiatief in 2007 heeft GSI haar relatie met haar Noord-Amerikaanse klanten uitgebreid en is relaties aangegaan met diverse in Europa gevestigde merken. GSI heeft meer dan 25 merken buiten Noord-Amerika gelanceerd of heeft overeenkomsten om dat te doen.

"Tegemoet komen aan de wereldwijde e-commerce behoeften van onze klanten betekent een grote kans voor GSI. Merken zijn erop gericht om deze omvangrijke kans waar te maken en GSI levert diensten die een goed gelokaliseerde oplossing, deskundigheid, snelheid voor het op de markt brengen en gemak van implementatie bieden - elementen die cruciaal zijn voor succes. Met de toevoeging van Nakashima-san om de e-commerce activiteiten van GSI in Azië-Pacific te leiden, kunnen onze klanten hetzelfde niveau van e-commerce raffinement verwachten in Azië die GSI heeft ontwikkeld in Noord-Amerika en Europa," aldus Steve Davis, Executive Vice President en President, GSI International. "Nakashima-san heeft een fantastisch track record op het gebied van e-commerce in een breed scala van sectoren en we zijn verheugd om hem te verwelkomen in het team."

Nakashima, een e-commerce veteraan, treedt toe tot GSI vanuit Jupiter Shop Channel, Japan's toonaangevende TV shoppingkanaal, waar hij in dienst was als algemeen directeur en bestuurslid met verantwoordelijkheid voor e-commerce, marketing en TV-programmering. Onder Nakashima groeiden de Jupiter e-commerce activiteiten met succes naar een leidende positie in Japan.

Voorafgaand aan zijn rol bij Jupiter werkte Nakashima als marketing directeur bij ToysRUs.com Japan Co., Ltd., waar hij een belangrijk lid van het executive team was en verantwoordelijk voor de groei van ToysRUs.co.jp tot de meest toonaangevende e-commerce site in speelgoed in Japan.

Nakashima verklaarde, "GSI trok mij aan door haar unieke wereldwijde mogelijkheden en de diepe samenwerkingsverbanden die ze heeft met haar klanten. Het bedrijf heeft enorme succes bereikt door het koppelen van e-commerce expertise met haar leidende suite van producten. Ik verheug me erop om van GSI een vertrouwde en zeer gewaardeerde oplossing in Japan en de bredere Aziatische-Pacifische regio te maken."

Onlangs heeft e-Dialog, een bewezen leverancier van geavanceerde e-mail en multi-channel marketingoplossingen binnen de GSI Marketing Services divisie, de opening van e-Dialog Azië-Pacific aangekondigd. Het nieuwe kantoor in het centrale zakendistrict van Singapore stelt e-Dialog in staat om haar vermogen voor de ondersteuning van bestaande klanten wereldwijd en de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsactiviteiten in de regio verder te bevorderen.

Over GSI Commerce

GSI Commerce® is een toonaangevende leverancier van diensten die e-commerce, multi-channel retailing en interactieve marketing mogelijk maken voor grote business-to-consumer (B2C) ondernemingen in de VS en internationaal. GSI levert oplossingen op maat via een e-commerce platform dat bestaat uit technologie, fulfilment en klantenzorg en beschikbaar is op modulaire basis of als onderdeel van een geïntegreerde end-to-end oplossing. Het bedrijf biedt een volledige suite van interactieve marketingdiensten via twee divisies, TrueAction™ en e-Dialog. Daarnaast biedt GSI merken en retailers een platform voor online privé verkoop via RueLaLa.com.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Alle verklaringen in dit persbericht die geen verklaringen van historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte uitspraken. Werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van wat wordt uitgedrukt of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte uitspraken. Aanvullende informatie over mogelijke factoren die van invloed kunnen zijn op GSI Commerce is te vinden in haar meest recente Form 10-K, Form 10-Q en andere rapporten en verklaringen ingediend door GSI Commerce bij de SEC. GSI Commerce wijst uitdrukkelijk elke intentie of verplichting af om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

Foto's/multimedia galerij beschikbaar: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6392363&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
GSI Commerce Inc.
Kelly Henry
Directeur, Corporate Marketing
610-491-7474

news@gsicommerce.com

Ticker_symbol NASDAQ:GSIC