Arrow ECS breidt distributie Hitachi Data Systems in EMEA uit

MÜNCHEN & KOPENHAGEN, Denemarken--(BUSINESS WIRE)-- 20100811 --

Arrow Enterprise Computing Solutions, een bedrijfsonderdeel van Arrow Electronics Inc. [NYSE: ARW], heeft bekendgemaakt dat het zijn distributie van de lijn opslagproducten van Hitachi Data Systems heeft uitgebreid in landen wereldwijd, waaronder nu ook Denemarken en Duitsland.

Arrow ECS distribueert al Hitachi Data Systems naar Polen en de Verenigde Staten. De nieuwe distributieovereenkomsten in Denemarken en Duitsland maken het Arrow ECS mogelijk hun opslagsystemen en datamanagementsoftware verder uit te breiden, om veelomvattende oplossingen te bieden voor opslagvirtualisatie, geavanceerde datareplicatie en cloud computing.

“Hitachi Data Systems’ ruime scala van opslagproducten heeft een perfecte fit met onze groeiende portefeuile opslag- en datamanagementproducten,” aldus Denis Ferrand, Europe, Middle East and Africa business development director voor Arrow ECS. “Herstellingsvermogen en veiligheid van gegevens zijn van zeer groot belang voor klanten die hun opslagsystemen willen virtualiseren, en de producten van Hitachi Data Systems zijn in staat aan deze eisen tegemoet te komen.”

“Arrow ECS is een voor de hand liggende keuze voor distributie als het om Hitachi Data Systems producten gaat,” aldus Michael Broedegaard, channel manager, Hitachi Data Systems. “Het heeft de omvang, expertise en ervaring met het overspoelen van de markt met uitgebreide opslagoplossingen die zakelijk gezien van cruciaal belang zijn en ons aanbod aanvullen. Deze distributie-overeenkomst is een belangrijke stap in de uitvoering van ons groeiplan voor de komende jaren.”

OVER ARROW ENTERPRISE COMPUTING SOLUTIONS

Arrow ECS, een bedrijfsonderdeel van Arrow Electronics Inc. [NYSE: ARW], levert enterprise en mid-range automatiseringsproducten, diensten en oplossingen aan waardetoevoegende wederverkopers, systeemintegrators en onafhankelijke softwareverkopers. Gevestigd in Englewood, Colorado (VS), met kantoren in 26 landen, verbindt Arrow ECS haar klanten met ’s werelds belangrijkste leveranciers van technologie. Arrow ECS rapporteerde in 2009 een wereldwijde verkoop van bedrijfsoplossingen voor automatisering van $4,9 miljard. Ga voor meer informatie naar ecs.arrow.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Arrow ECS
Dawn Small, 303-824-4188
Communications Manager
dsmall@arrow.com
of
Mark Horchler, +33 (0)1 49 97 49 85
Marketing/Communications Director, Arrow ECS EMEA

mark.horchler@arrowecs.eu