EU Growshop; het heft in eigen hand met een complete kweekruimte


TILBURG, 20100811 -- EU Growshop biedt sinds kort compleet ingerichte kweekruimtes aan. De webshop heeft verschillende varianten op voorraad: voor ieder wat wils.

Het aanbieden van een complete kweekruimte is een uniek concept, vertelt marketing manager Bert van Laarhoven. "We komen vaak mensen tegen die graag willen beginnen met kweken, maar niet precies weten wat ze daarvoor nodig hebben." Daarom doet zijn growshop sinds kort het rekenwerk, en hoeft de klant alleen nog maar te kiezen hoe groot hij zijn ruimte wil hebben. Via de webwinkel kan simpelweg gekozen worden voor een van de vele varianten. "Zo heb je één prijs, en kom je vervolgens niet voor verrassingen te staan."
Er kan gekozen worden uit verschillende kweekruimtes, van 1 tot 20 vierkante meter. Ook de verlichting is in verschillende wattages verkrijgbaar. Verder zijn de ruimtes geheel ingericht, met onder andere afzuiging, een filter, fan control, thermostaat, schakelkast, ventilator, watervat en pomp - zelfs de potgrond wordt meegeleverd. Alle onderdelen worden daarnaast door EU Growshop op elkaar afgestemd. "Zo weet je zeker dat je de juiste inrichting krijgt," aldus Van Laarhoven, "en kun je onbezorgd aan de slag."
Overigens kan er naast een standaardpakket ook een kweekruimte op maat besteld worden. In dat geval kunnen klanten van tevoren bellen, waarna EU Growshop een kweekruimte inricht in overeenstemming met de persoonlijke voorkeur. Volgens Van Laarhoven heeft daardoor iedere klant het heft in eigen hand. "Kwekers hebben het al moeilijk genoeg. We maken het graag wat makkelijker voor ze." Zie ook www.eugrowshop.eu/nl/complete-kweekruimte/
EU Growshop is de grootste online growshop van Europa. Ook hanteert EU Growshop een laagste prijs garantie. Vindt u hetzelfde artikel ergens anders goedkoper, dan krijgt u het bij ons voor dezelfde prijs plus een extra korting!





Ingezonden persbericht