Ingezonden persbericht


Persbericht Popcorn Hour bij Actebis Computers B.V.

Actebis begonnen met Popcorn Hour

NIEUWEGEIN, 11 augustus 2010 - Actebis Computers B.V. wordt met ingang van 11 augustus a.s. officieel distributeur van Popcorn Hour. Met deze uitbreiding biedt Actebis zijn klanten een nog completer aanbod van Media Players.

Machiel Bode, Sales Specialist Media Players van Actebis: "Actebis is bijzonder verheugd dat zij Popcorn Hour gaat vertegenwoordigen. Popcorn Hour is een dominante speler in de markt en dus een belangrijke aanvulling op ons huidige assortiment. Wij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking met onze flexibiliteit en persoonlijke aanpak succesvol zal zijn en zal leiden tot een versteviging van onze marktpositie."

Wij zijn zeer verheugd met de uitbereiding van Actebis binnen ons distributiekanaal", aldus Popcorn Hour. "Deze uitbreiding geeft ons een extra focuspartner op ons al bestaande distributiekanaal. De overeenkomst geeft onze groeiambities een belangrijke impuls."

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunnen resellers contact opnemen met de Actebis Sales Specialist Desk via het telefoonnummer 030-6084764.

Over Actebis

Actebis Computers B.V. maakt deel uit van een grote, internationale organisatie met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk. In Nederland is Actebis vanaf 1994 actief en behoort zij intussen tot de meest vooraanstaande leveranciers van elektronica aan resellers. Actebis is geautoriseerd leverancier van componenten, complete Pc's en netwerk- en retailproducten aan resellers. Actebis voert een op de vraag afgestemd assortiment A-merken waarop een uitstekende service wordt gegeven.De verkoopafdeling van Actebis is onderverdeeld in verschillende klantgroepen; e-shops, systembuilders, B2B (SoHo en SMB), retail-shops en retail-ketens. Hierdoor is het mogelijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast zorgt veel kennis over de markt en de producten ervoor dat Actebis oplossingsgericht met de klant meedenkt. Voor meer informatie bezoekt u www.actebis.nl