Politie Limburg-Noord

Politie is op zoek naar getuigen van inbraak c.q. ramkraak in Venray


Datum: 11-08-2010
Tijd bericht: 15:35
Plaats: Venray

Vroeg in de woensdagochtend, rond 05.20 uur, kreeg de meldkamer van de politie een signaal dat er een inbraak c.q. ramkraak plaatsvond in een pand aan de Henseniusstraat. Ter plaatse waren de daders er vandoor en bleek dat men aan de zijkant van het pand een deur had geforceerd en binnen waren diverse automaten leeggehaald. De twee verdachten waren op een donkere scooter weggereden richting Schoolstraat, aldus getuigen. De politie houdt er rekening mee dat de scooter mogelijk met draaiende motor op de Leeuwstraat heeft gestaan.

Enkele uren later werd kleding gevonden in de Prinses Irenestraat, vermoedelijk van dezelfde verdachten die eerder die ochtend in het pand aan de Henseniusstraat zijn geweest.

De politie is op zoek naar getuigen van de diefstal uit het pand aan de Henseniusstraat, mensen die de scooter mogelijk hebben gezien op de Leeuwstraat en naar mensen die wellicht iets gezien op de Prinses Irenestraat waar de kleding werd gevonden. Tips zijn welkom via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.