Misverstanden over data Vuurwerkfestival Scheveningen

30/07/2010 15:18

Western Experience B.V.

Het jaarlijkse Scheveningse Vuurwerkfestival is met een gemiddeld aantal van ca. 250.000 bezoekers een van de drukstbezochtste evenementen van Nederland. Het evenement wordt daarom veel vermeld op websites en in media. Het blijkt nu dat een aantal websites verkeerde data in hun agenda vermeld hebben staan.

Dit blijkt nu, omdat de organisatie berichten ontvangt van bezoekers, die voor een verkeerd weekend een hotelkamer geboekt hebben.

Traditioneel wordt het Int. Vuurwerkfestival in Scheveningen op het laatste weekend van de zomerschoolvakantie afgestoken. Voor 2010 is dat het weekend 12, 13 en 14 augustus. Dat zijn ook de data waarvoor de Gemeente Den Haag de vergunning heeft afgegeven.

Het 31e Internationale Vuurwerkfestival wordt op zondag 29 augustus afgesloten met een Grand Finale Vuurwerk op dezelfde dag dat het Zomerseizoen 2010 voor de Palace Promenade eindigt.

De opening van het Festival in Scheveningen is op donderdag 12 augustus met om 22.00 uur het vuurwerk van Canada en om 23.00 uur dat van Frankrijk. Op vrijdagavond staan de vuurwerken van Engeland en Belgie op het programma. Op zaterdag 14 augustus worden de vuurwerken van Duitsland en Nederland (winnaar in 2009) afgestoken.

Vanaf 20.00 uur is er op de Boulevard op de vrijdag en zaterdagavond een vurig voorprogramma met vuurpoi, vuurspuwen en demonstratie's met brandende stokken. De HTM zet extra materiaal in om de toeschouwersstromen te kunnen verwerken. Er is voor extra parkeerruimte gezorgd voor bezoekers per auto.

Meer inlichtingen kan men vinden op www.vuurwerkscheveningen.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.vuurwerkscheveningen.nl