FloraHolland


VKC-keuring tijdens Zomerbloemententoonstelling

NAALDWIJK (3 augustus 2010) - In en om de historische Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwijk vindt van donderdag 12 tot en met zondag 15 augustus de 25e Nationale Zomerbloemententoonstelling plaats met als thema `100% Zomer'. Ook dit jaar vormt de VKC-keuring met ruim 400 inzendingen van professionele zomerbloementelers de basis van de tentoonstelling.

In het sfeervolle decor van de Oude Kerk zijn deze zomerbloemen verwerkt in prachtige arrangementen, die de bezoekers een 100% zomers gevoel zullen geven. Een hoofdrol is weggelegd voor Celosia , een zomerbloem met wel heel aparte verschijningsvormen. Het ontwerp van deze tentoonstelling is voor het tiende jaar op rij van de hand van Fred Zuidgeest van Zuidkoop Natural Projects uit De Lier.

Openingstijden
De Nationale Zomerbloemententoonstelling is te bezoeken op donderdag 12 van 12.00 - 19.00 uur, op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag 15 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.
De organisatie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling is in handen van de Stichting Nationale Zomerbloemen-tentoonstelling en is mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de sponsoring en ondersteuning van een groot aantal bedrijven en instellingen, waaronder ook FloraHolland.