Ingezonden persbericht

MyServerParts.eu opent de nieuwe website www.gebruikteservers.nl

LEUSDEN - Het zelf samenstellen van een server is een lastige klus. Er zijn vele technische mogelijkheden en door het grote aanbod van verschillende fabrikanten staan alle uitbreidingen vaak door elkaar. MyServerParts heeft hier een einde aan gemaakt door de website www.gebruikteservers.nl te maken, waar servers zijn samen te stellen door 10 eenvoudige stappen te volgen.

Een server vormt het hart van de onderneming, alle gegevens zijn hier opgeslagen en daardoor zijn de medewerkers volledig afhankelijk van deze belangrijke computer. Het is daarom van belang dat de server past binnen de opbouw van het bedrijf.
Eigenaar van MyServerParts.eu, Bruno Windau: "Ondanks mijn 20 jaar ervaring in de verkoop van servers, ondervind ik dagelijks nog problemen om een server samen te stellen zodat deze, de voor de klant gewenste specificaties heeft. Het is voor een ondernemer die eens in de drie, vier jaar een server besteld praktisch onmogelijk".

10 stappen
Het komt vaak voor dat er een server wordt besteld die als compleet apparaat wordt aangeboden. De opties zoals geheugen of extra opslagmogelijkheden worden er dan los bij besteld. Het kost vaak veel tijd om de juiste componenten voor de bestelde server te achterhalen.
Windau ontwikkelde een website waar door 10 eenvoudige stappen te volgen, een complete server is samen te stellen zonder dat er technische kennis voor nodig is. Alleen opties die voor het betreffende apparaat geschikt zijn worden getoond. Momenteel staan er 27 verschillende servers op, van de merken Hewlett Packard, IBM en Dell. Dit aantal zal in de toekomst nog verder groeien.

Voorraad
Door het combineren van MyServerParts.eu, een website waar meer dan 1200 verschillende server onderdelen beschikbaar zijn, met gebruikteservers.nl, zijn alle servers inclusief uitbreidingen uit voorraad leverbaar. Dit levert voor de gebruiker veel voordelen op. Gaat een server kapot dan zal hij zo snel mogelijk moeten worden vervangen. Door het huidige economische klimaat is het aanschaffen van nieuwe apparatuur vaak ongewenst. Door geteste en gebruikte servers te leveren, kan er aanzienlijk op de aanschafprijs worden bespaard. Deze machines zijn namelijk nog jaren probleemloos te gebruiken.

Meer informatie: www.gebruikteservers.nl



Ingezonden persbericht