DPA Flex

Twee nieuwe commissarissen voorgesteld bij DPA

Amsterdam, 12 augustus 2010

De Raad van Commissarissen van DPA Group N.V. heeft, in overleg met het bestuur, het voornemen de heer R. (Ron) Icke (53) en de heer D. (Dirk) Lindenbergh (61) voor te dragen als leden van de Raad van Commissarissen voor de onderneming. De voordracht zal in stemming worden gebracht op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders (BAVA) op 23 september 2010. Na eventuele benoeming tijdens deze vergadering zullen zij per 3 oktober 2010 in hun functie treden.

De heer Icke is geboren in 1957 en heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij heeft onder meer ruime ervaring in de markt voor flexibele arbeid. Hij heeft gewerkt als CFO en de laatste jaren als CEO bij USG People N.V. en haar rechtsvoorgangers. Daarvoor was hij financieel directeur van Wolters Schaberg B.V. en 14 jaar accountant bij Price WaterhouseCoopers. De heer Icke is registeraccountant. Hij is momenteel commissaris bij Heijmans N.V. en KAS Bank N.V., Gropeco B.V. en Kinderopvang Nederland B.V. Bij de twee eerstgenoemde vennootschappen is hij ook voorzitter van de auditcommissie. De heer Icke is tevens nog voorzitter van de investeringscommissie van Project Holland Fonds en lid van de Raad van Toezicht bij het Kadaster.

De heer Lindenbergh is geboren in 1949 en heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij is zijn loopbaan begonnen als ondernemer in de horeca- en speelautomatenbranche. Tijdens deze periode heeft hij ook bestuursfuncties bekleedt (waaronder voorzitter) binnen de werkgeversorganisatie van deze branche op landelijk en Europees niveau. Na bijna 30 jaar heeft hij zijn bedrijf succesvol verkocht aan ABN AMRO en de NPM. De heer Lindenbergh heeft zijn opleiding genoten aan de Hogere Agrarische School te Groningen. Ruime tijd daarna heeft hij zijn MBA behaald aan de Universiteit Nyenrode. Door de jaren heen heeft hij verschillende andere opleidingen gevolgd onder andere gericht op Corporate Finance en het commissariaat. De heer Lindenbergh bekleedt sinds 2000 diverse commissariaten en is thans commissaris bij BE Semiconductor Industries N.V., Nedsense Enterprises N.V., DocData N.V., Midlin N.V. en Astor 2 Participaties.

De Raad van Commissarissen van DPA Group is tot haar keuze gekomen op basis van de gewenste profielen, de ruime bestuurlijke en operationele ervaring in relevante dienstverlening alsmede de zeer goede staat van diensten van beide heren.