Ingezonden persbericht


NAVIGON viert eerste App Store verjaardag
meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd

Amsterdam, 12 augustus 2010 ­ Vanaf vandaag tot en met 15 augustus viert Navigon, leverancier van navigatiesystemen en navigatiesoftware, de eerste verjaardag van haar iPhone navigatie app. Het afgelopen jaar heeft de applicatie van Navigon meer dan 1 miljoen iPhones omgetoverd tot een volwaardig navigatiesysteem. Hiermee staat de app op nummer 1 van meest verkochte apps in de iPhone3G_front_RealityViewP
gecombineerde iTunes Top opgebracht, Medewerker favorieten, Rewind 2009 lijsten en in de Apple advertentiecampagnes. Tijdens de viering geldt er een speciale korting tot 50% op alle Europese MobileNavigator applicaties en de meeste regionale versies. Ook de In app aankopen zoals Traffic Live en Panorama View 3D zijn voor de helft verkrijgbaar.

De eerste volledige on-board navigatie applicatie(1) voor de iPhone heeft de manier van navigeren voor iPhone gebruikers compleet veranderd. "MobileNavigator combineert de functionaliteiten van een los navigatiesysteem met de elegantie van de iPhone", aldus Gerhard Mayr, NAVIGON Vice President Worldwide Mobile Phones. "Het succes is mede te danken aan het constant innoveren van de navigatiemarkt met nieuwe mogelijkheden en gratis updates. In het eerste jaar heeft MobileNavigator zes grote gratis updates gehad met meer dan 30 nieuwe functies. De meeste recente update bevatte ook nieuw kaartmateriaal van Navteq."

NAVIGON is al bijna 20 jaar actief op het gebied van navigatie en brengt met elke update nieuwe standaarden naar de iPhone navigatiemarkt waardoor het nu een van de meest volledige applicaties is voor de iPhone. Een aantal hoogtepunten en mijlpalen van MobileNavigator zijn Reality View Proä, fotorealistische beelden van complexe knooppunten en afslagen en Clever Parking, een functie om de dichtstbijzijnde parkeerplaats te vinden. MobileNavigator(2) kan ook de iPhone internetverbinding gebruiken voor speciale In app aankopen voor extra functies zoals Traffic Live, Google Local Search, Weer Live informatie en verbinding met Facebook en Twitter. NAVIGON MyRoutes brengt persoonlijke routeaanbevelingen naar een nieuw niveau door het individuele rijgedrag te analyseren en de route daarop aan te passen. Het systeem geeft daarop 3 keuzes voor de optimale route met informatie over de afstand tot eindbestemming en verwachte aankomsttijd.

Tijdens de actieperiode van 12 t/m 15 augustus is MobileNavigator EU in de Nederlandse App Store verkrijgbaar voor 44,99 euro en MobileNavigator Benelux voor 34,99 euro. Traffic Live en Panorama View 3D kosten tijdens de actieperiode respectievelijk 9,99 euro en 4,99 euro.

Prijzen
MobileNavigator EU: 44,99 ipv 89,99
Benelux: 34,99 ipv 69,99
Traffic Live: 9,99 ipv 19,99
Panorama View 3D: 4,99 ipv 9,99


- EINDE -

Over NAVIGON:
Het internationale Navigon AG, met een Duitse achtergrond, is een van de toonaangevende leveranciers van navigatiesystemen. Navigon staat voor hoge kwaliteit GPS-navigatie op Pocket PC's, PNDs en mobiele telefoons dankzij de samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van consumentenelektronica. Daarnaast levert het ook professionele navigatieoplossingen zoals driver-assistance functies voor de automotive OEM-markt. Navigon is opgericht in 1991 en heeft meer dan 400 werknemers bij vestigingen in Azië, Europa en Noord-Amerika. - Navigon. And the world is yours.

Voor meer informatie over NAVIGON kijkt u op www.Navigon.com

Daarnaast kunt u ons online volgen via:
Twitter: http://www.Navigon.com/twitter Flickr: http://www.Navigon.com/flickr YouTube: http://www.Navigon.com/youtube Facebook: http://www.Navigon.com/facebookIngezonden persbericht