Schiphol Airport Retail (SAR) en Bergler ICT gaan overeenkomst aan


BREDA, 20100812 -- Schiphol Airport Retail (SAR) en Bergler ICT zijn onlangs een overeenkomst aangegaan voor het onderbrengen van een aantal bedrijfskritische IT-processen. De dienstverlening bestaat onder andere uit het hosten en het beheer van de servers van SAR. Daarnaast verzorgt Bergler ICT het functioneel beheer en de uitvoering van Requests for Comments (RFC's) met betrekking tot de backoffice applicaties van SAR. Bergler ICT biedt Schiphol Airport Retail een 24x7 ondersteuning op basis van een afgesloten service-level-agreement.

Schiphol Airport Retail en Bergler ICT werken sinds maart 2009 samen. Na de succesvolle uitvoering van een aantal kleinere opdrachten van John van Es, IT-manager van SAR, is recentelijk de service-level-agreement door bemiddeling van Henny van Osta, account-manager van Bergler ICT, tot stand gekomen.

Schiphol Airport Retail exploiteert 11 tax-freeshops op Luchthaven Schiphol en verkoopt voornamelijk tabak, alcohol en chocolade.

Bergler ICT is sinds 1980 uitgegroeid tot een ICT-dienstverlener met ruim 175 medewerkers. De organisatie is ISO 9001:2008 en ISO:14001:2004-gecertificeerd en heeft vestigingen in Breda, Apeldoorn, Amsterdam en Rotterdam.

Bergler ICT