Ingezonden persbericht


NIEUWSBERICHT
Hilversum, 14 juli 2010

Donderdag 12 augustus in Avonturenpark Hellendoorn

De Bakugan rage verovert ons kikkerlandje: na Amerika, Canada en Japan zijn de Nederlandse kids ook om: al wekenlang is Bakugan het best verkochte speelgoedartikel! Om dit te vieren en kids de gelegenheid te geven de ins en out van het spel te leren kennen organiseert Upper Deck International op donderdag 12 augustus a.s. een Bakuday in Avonturenpark Hellendoorn. Kinderen die op deze dag het familiepark bezoeken kunnen kennismaken met het strategische gezelschapsspel Bakugan of hun Bakugan-vaardigheden verder ontwikkelen.

Het spel Bakugan is gebaseerd op de gelijknamige animatieserie die uitgezonden wordt op TMF Toons en Cartoon Network. Met magnetische speelkaarten en Bakugan brawlers strijden kinderen om de poortkaarten van Bakugan. Tijdens de Bakuday in Avonturenpark Hellendoorn zal een speciaal team kinderen leren hoe het spel gespeeld wordt en hen voorzien van slimme tips en trucs.

Wil jij alle fijne kneepjes van Bakugan leren? Kom dan op donderdag 12 augustus a.s. tussen 11.00 uur en 15.00 uur naar Avonturenpark Hellendoorn!

Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:
Avonturenpark Hellendoorn is geopend t/m 31 oktober 2010 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur. De entreeprijs bedraagt ¤ 19,75 en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost ¤ 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.

Kijk voor meer informatie over Bakugan op www.bakugan.com

-----------------------------