FNV

FNV Jong: jongeren wassen hun zwarte geld wit

Kom niet in de shit, werk wit! Met die leus ging FNV Jong de zomer in om jongeren te waarschuwen dat ze zich voor hun vakantiewerk beter wit kunnen laten betalen. De helft van de jongeren overweegt namelijk zwart te werken. Uit de laatste jongerenpeiling van FNV Jong blijkt dat een hoop jongeren zonder het te weten hun zuurverdiende centjes wit wassen.

Hoe dat zit zal Jeroen de Glas, voorzitter van FNV Jong, tijdens de afsluiting van de Vakantiewerkcampagne 2010 in het grootste zwembad van Nederland donderdag 12 juni uitleggen. Dan ook de laatste gegevens over waar jongeren hun geld aan uitgeven. Verder worden er workshops Swimba gegeven, een soort zumba voor in het zwembad. Er is een DJ en er worden cocktails geschonken voor de aanwezige jongeren.

Wat: afsluiting Vakantiewerkcampagne in grootste zwembad van Nederland met laatste jongerenpeiling, Swimba workshops, DJ, Cocktails en tientallen jongeren. Wanneer: donderdag 12 augustus, eerste workshop Swimba vanaf 13:00 uur. Toespraak voorzitter 13:30 uur. Wie: voorzitter FNV Jong, tientallen jongeren en jonge leden van FNV. Waar: Zwembad de Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht.