Ingezonden persbericht


VOORBURGSE POPSCENE JAREN 60 EN 70 KOMT BIJ ELKAAR

Als afsluiting van de succesvolle tentoonstelling 'Bands en Beatmuziek' (De) Voorburgse Popscene in de jaren 60 en 70, organiseert het Stadsmuseum samen met Voorburgbands op 3 september a.s. een 'walk in' speciaal voor de Voorburgse muzikanten, managers en 'road' managers die in die jaren in een Voorburgse band speelden en optraden in o.a. soos de Fjord aan de Zwartelaan, Kwink, O'16 of in Het Groene Huisje en niet te vergeten sporthal de Vliegermolen.

Al met al kunnen tijdens de 'walk in' zomaar meer honderd muzikanten van Voorburgse bands naar binnen lopen (zoveel bands waren er toen actief), die na al die jaren weer eens kunnen bijpraten met hun z.g. muzikale concurrenten van toen en tegelijkertijd kunnen genieten van een originele 60's en 70's band die de muren van het museum even doen bollen. Een gelegenheidsband met daarin bekende muzikanten uit bands zoals Smyle, Diesel, The InCrowd, Daddy's Act en Hans Vermeulen & The Rest. Voorburgse muzikanten uit de jaren 60 en 70 die nog niet op de hoogte waren van de inloopavond maar wel graag willen inlopen mail naar presentaties@stadsmuseum-lv.nl of cat@voorburgbands.nl en meldt je aan.

De tentoonstelling Bands en Beatmuziek is tot zondag 12 september te zien in het Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg, Herenstraat 101 in Voorburg.