Politie Zaanstreek-waterland

Getuigen gezocht van ramkraak in Wormerland

Wormerland, 12-08-2010 o De politie onderzoekt een ramkraak die vrijdag 6 augustus, omstreeks 05.00 uur, werd gepleegd op een juwelier aan de Faunastraat in Wormerland.

De politie kreeg de melding dat een auto, met daarin vier mannen, wegreed bij de juwelier. Ter plaatse constateerden agenten een grote ravage in de winkel. De verdachten zijn na de kraak weggereden in de richting van de Koningsvarenstraat in Wormer. Agenten vonden in de auto, die werd teruggevonden in Wormer, een aantal gestolen goederen. De vier verdachten hebben zich, na het achterlaten van de gestolen auto, opgehouden in de omgeving van de Noordweg en Zandweg in Wormer. Bij de politie is het volgende bekend over de signalementen van de verdachten: leeftijd tussen de 18 en 25 jaar waarvan een blanke jongen met kort donkerblond haar.

De recherche onderzoekt de zaak maar is nog op zoek naar getuigen. Mensen die vrijdagochtend vroeg in Wormerland nabij de Faunastraat ietsopvallends hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Getuigen die al door de politie gehoord zijn hoeven zich niet meer te melden.