Kinderbouwplaats op Theaterfestival Den Bosch

12/08/2010 11:45

DONG Energy

Kinderen bouwen stad met lego

's Hertogenbosch, 12 augustus 2010. Nog tot 15 augustus staat 's Hertogenbosch in het teken van theater. De hele stad bruist met toneel, muziek, dans en ander entertainment van de 26e editie van het Theaterfestival Boulevard 's Hertogenbosch. Ook ouders met kinderen kunnen hier prima terecht: naast de kindervoorstellingen biedt sponsor DONG Energy een plek waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan met het bouwen van een LEGO stad op het festivalterrein. De kinderen kunnen nog tot en met 15 augustus aan de slag. Toegang is gratis.

's Hertogenbosch is de thuishaven van DONG Energy, sponsor van de 26e editie van het Theaterfestival Boulevard 's Hertogenbosch. Het bleek dat er grote behoefte was kinderen, naast de kindervoorstellingen, een manier te bieden om zelf creatief aan de slag te gaan.

Het Bossche energiebedrijf biedt daarom tussen alle hectiek een plek waar kinderen samen of in hun eentje kunnen bouwen met Lego.

Speciaal voor het Theaterfestival heeft het van oorsprong Deense energiebedrijf steentjes van landgenoot LEGO naar het festival gebracht. Op het festivalterrein, tegenover het Jupiler Muziekcafé, kunnen kinderen gratis in de weer met het populaire bouwspeelgoed.

De kinderbouwplaats is gedurende het hele Theaterfestival dagelijks geopend van 15:00 tot 19:00. Voor meer informatie over het programma van Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch kunt u terecht op www.festivalboulevard.nl

Einde bericht

DONG Energy en Theaterfestival Boulevard 's Hertogenbosch

DONG Energy Sales B.V., zoals de officiële naam van de vestiging in Nederland luidt, heeft haar Nederlandse hoofdvestiging in 's Hertogenbosch. DONG Energy levert de goedkoopste stroom van Nederland met Flexstroom. Service dichtbij de klant is een van haar doelstellingen. DONG Energy ondersteunt het Theaterfestival Boulevard daarom van harte op een manier waar de bezoekers, klant of geen klant van DONG Energy, plezier van hebben.

Over DONG Energy

DONG Energy in Nederland

In 2005 heeft DONG Energy het Nederlandse energiebedrijf Intergas Levering overgenomen, dat sinds maart 2007 DONG Energy Sales B.V. heet. DONG Energy levert elektriciteit en gas aan ongeveer 150.000 zakelijke en particuliere gebruikers in Nederland. Daarnaast is zij mede-eigenaar van Enecogen, een van de schoonste elektriciteitscentrales in Europa, en heeft zij belangen in een LNG terminal in de Haven van Rotterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Meer informatie vindt u op: www.dongenergy.nl

DONG Energy internationaal

DONG Energy is een vooraanstaand energieconcern in Noord-Europa, met de hoofdvestiging in Denemarken. Het bedrijf is actief in levering, productie, distributie, in- en verkoop van energie en aanverwante producten in Noord-Europa. Het had in 2008 een netto omzet van ca. 8,2 miljard euro. In totaal werken er ongeveer zesduizend mensen bij DONG Energy.

Meer informatie vindt u op: www.dongenergy.com

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.dongenergy.nl