Gemeente Sneek



Winnaars verkiezing Sneekweekkermis

De Sneekweekkermis is jaarlijks weer een groot succes. Om de kermisexploitanten eens goed in het zonnetje te zetten is er ook dit jaar weer een verkiezing gehouden. Er vielen prijzen te winnen in vier categorieën, namelijk Kindervermaak, Grootvermaak, Gokvermaak en Etenswaar. Op donderdagochtend 12 augustus werden de prijzen in de sfeervolle poffertjeskraam uitgereikt door wethouder Andries Ekhart.

In de categorie Kindervermaak won de heer K.J.H.N.E Verwijk met zijn trampolines, waar kinderen naar hartenlust kunnen springen en acrobatische toeren uithalen. De heer R.F. Sipkema won met het griezelige spookkasteel `Spuk, Castle of Doom' de prijs voor Grootvermaak. De prijs voor Gokvermaak ging naar `Barbercut' van Overkamp & zn. VOF. Hier kunnen gelukszoekers de nieuwste gadgets, zoals mobiele telefoons en mp3-spelers, losknippen uit de automaat. Ten slotte won de IJsverkoop van A. Scheer in de categorie Etenswaar. Vooral de vrolijk gekleurde slushies vielen bij de jury erg in de smaak.

De jury bestaat dit jaar uit Miriam Henriquez, Gerda Onderstijn en Esther Schoonbeek, werkzaam bij gemeente Sneek. De verkiezing en de Sneekweekkermis worden begeleid door toezichthouders van de gemeente Sneek.

Foto (Winnaars.jpg)
De gelukkige winnaars en wethouder Ekhart (midden)