Gemeente Winterswijk



Gemeente nodigt externe relaties uit voor Steengroeve Theater

Het college van burgemeester en wethouders nodigt 200 van haar externe relaties uit om op 13 augustus aanwezig te zijn bij de uitvoering van de rockopera Jesus Christ Superstar. Het college is van mening dat dit evenement een cultureel hoogstandje is en een prima gelegenheid om Winterswijk nog eens positief onder de aandacht te brengen bij haar relaties. Tot de genodigden behoren onder meer de Commissaris van de Koningin, de overige leden van Gedeputeerde Staten, Gelderse 1e en 2e kamerleden, college van burgemeester en wethouders van Nederlandse en Duitse buurgemeenten, de Landrat van de Kreis Borken, en de Regierungpresident van Münster.
Het programma voor de gasten staat geheel in het teken van `100% Winterswijk'. Burgemeester Thijs van Beem zegt hierover: "Het is een geweldig evenement op een unieke locatie. De Stichting Steengroeve Theater is er in geslaagd een evenement van de grond te krijgen met een bovenregionale aantrekkingskracht. We willen onze relaties hier graag getuige van laten zijn en laten zien wat Winterswijk te bieden heeft. Dat doen we ook in het programma rondom de voorstelling met een korte film over projecten die we in Winterswijk hebben gerealiseerd of nog gaan realiseren. Maar ook willen we Winterswijkse wijnen en hapjes van Winterswijkse streekproducten serveren. Het hele programma wordt dus 100% Winterswijk."

Kaartverkoop

Op 13,14 en 15 augustus presenteert de Stichting Steengroeve Theater Winterswijk de wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar. Uniek aan deze voorstelling is dat deze plaats vindt in de Winterswijkse steengroeve. Per voorstelling zijn 3000 kaarten beschikbaar. De prijzen variëren van EUR35 tot EUR 65 euro. Voorzitter van de Stichting Steengroeve Theater Winterswijk Dirk Willink zegt hierover: "Het gaat heel goed met de kaartverkoop. Van de 9000 kaarten zijn er al bijna 7000 verkocht. Dus als mensen nog kaarten willen hebben, dan moeten ze snel zijn. De kaarten zijn te koop via www.steengroevetheater.nl en bij de familie Hemink aan de Beukenhorstweg 35 in Winterswijk. Dit kan elke maandag van 10.00 tot 20.00 uur. Zij zijn telefonisch te bereiken via 0543 532 618."