Ingezonden persbericht

John Garcia speelt Kyuss

op Huntenpop Festival

John Garcia komt voor de tweede keer dit jaar naar Nederland. De oprichter en zanger van de in 1995 ter ziele gegane cultband Kyuss, komt na een spetterende show in De Melkweg in Amsterdam nu naar de Achterhoek voor een concert op het Huntenpop Festival.

Huntenpop wordt dit jaar voor de 21 keer gehouden op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus op het DRU-park bij het plaatsje Ulft. Met de clubshow in de Melkweg kregen de echte Kyuss-fans de kans oude tijden te laten herleven. Want al jaren wordt gespeculeerd over een mogelijke reünie van Kyuss, maar mede-oprichter Josh Homme (QOTSA, Them Crooked Vultures) heeft echter al vaker aangegeven hier niet zo'n behoefte aan te hebben.

Gelukkig voor de fans van de illustere band, die na het stoppen van de band alleen maar in aantal zijn toegenomen, denkt zanger John Garcia er kennelijk anders over. Blijkbaar is het optreden in de Melkweg hem zo goed bevallen dat hij heeft toegezegd voor de tweede keer naar Nederland te komen en te spelen op het Huntenpop Festival op zaterdag 14 augustus. Garcia speelt hier samen met Bruno Fevery (gitaar), Jacques de Haard (bas) en Rob Snijders (drums).

Meer informatie over dit optreden en het festival zelf is te vinden op ww.huntenpop.nl.

Noot voor de redactie,