Ingezonden persbericht

Hardware.Info maakt vergelijken elektronica simpel

Voorburg 13 augustus 2010 - Hardware.Info heeft gisteren een geheel vernieuwde website geïntroduceerd. De site biedt een combinatie van testgegevens en reviews over IT-producten en consumentenelektronica alsmede een uitgebreide prijsvergelijker en heeft naast een nieuw uiterlijk meer functionaliteit gekregen. Bovenal is Hardware.Info een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

"Hardware.Info bevat informatie over zo'n 100.000 IT- en elektronica producten, waarvan er ruim 5.000 in het Hardware.Info testlab uitgebreid zijn getest. Met de nieuwe site is het voor bezoekers eenvoudiger om al deze informatie terug te vinden en producten met elkaar te vergelijken," aldus Koen Crijns, hoofdredacteur van Hardware.Info. "Een aantal zaken zijn we in het bijzonder trots op, zoals bijvoorbeeld de nieuwe zoekbox bovenal alle pagina's die niet alleen bijzonder snel werkt, maar ook geschikt is voor semantische web 3.0 zoekopdrachten als '23 inch monitor', 'LED televisie' of 'Android telefoon'. Maar ook de nieuwe productgroeppagina's, waar met een handig 1-2-3 systeem de gewenste producten uitgefilterd kunnen worden, zijn een grote verbetering aan de site."

Hardware.Info verwelkomt nu al maandelijks meer dan 1,2 miljoen bezoekers, maar het doel is om in de toekomst nog veel meer bezoekers van dienst te zijn. Crijns: "Door de grote veranderingen is de site vanaf nu ook veel meer geschikt voor technisch minder onderlegde gebruikers." Een van de krachtigste pijlers blijft de Hardware.Info Prijsvergelijker: "Het afgelopen jaar hebben we er alles aan gedaan om de meest complete IT en elektronica prijsvergelijker van Nederland te creëren. Bij vrijwel alle producten toont Hardware.Info meer online shops dan welke andere vergelijkingssite ook. Daardoor vinden consumenten bij Hardware.Info altijd de beste prijs. Daarnaast zijn wij de enige prijsvergelijker die alle prijzen en voorraadindicaties meer dan 12 keer per dag ververst," aldus Crijns.

Het team achter Hardware.Info ziet de introductie van de nieuwe site niet zozeer als een eindpunt van ruim een jaar ontwikkeling, maar meer als een vertrekpunt voor vele toekomstige functies en mogelijkheden. "We hebben een flinke lijst met ideeën om de site nog beter te maken, die we de komende tijd stuk voor stuk gaan uitwerken en introduceren."

De nieuwe site is te vinden op http://hardware.info/