Ingezonden persbericht

Inschrijving Dam tot Damloop nog voor diverse onderdelen mogelijk

- Inschrijving sluit 22 augustus -

Nog even en het eerste startschot voor de Dam tot Damloop klinkt op zondag 19 september. De 10 Engelse Mijl en de Maandag® Businessloop waren binnen twee uur uitverkocht. Maar er zijn nog startbewijzen! Er kan nog tot en met 22 augustus klokslag middernacht worden ingeschreven.

De Dam tot Damloop is één van de populairste loopevenementen van Nederland, georganiseerd door Stichting Sportevenementen Le Champion. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, de afstanden, de grootste businessloop ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De 10 Engelse Mijl en de Maandag® Businessloop waren op 1 april binnen twee uur uitverkocht. Deze afstanden volgen het volledige parcours. Wie wil deelnemen aan de 10 Engelse Mijl kan zich nog altijd inschrijven bij één van de goede doelen die zich hebben aangemeld voor het Goede Doelen Project. De lijst staat op www.damloop.nl.

Andere onderdelen worden gehouden op een deel van het traditionele Dam tot Dam parcours, waarbij deelnemers toch de geweldige sfeer kunnen proeven. Voor de volgende onderdelen kan ook nog worden ingeschreven: de Run2Day Ladies Run 4 EM, de 4 Engelse Mijl in Zaandam en de Mini Dam tot Damlopen.

Voor bovenstaande onderdelen kan tot en met 22 augustus via www.damloop.nl worden ingeschreven.

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht